Tjäna pengar på undersökningar!

– Inlägget innehåller värvningslänkar –

Skärmavbild 2020-07-06 kl. 11.39.38


I dag kollade jag igenom mina poäng i de undersökningspaneler jag är med i och passar på att plocka ut 1000 kronor i presentkort hos Yougov! Hos M3-panel hade jag cirka 400 kronor, och hos Norstat Panel hade jag kommit upp i 600 kronor. Väldigt bra extrapengar i sommar! 🙂

Vill du också dryga ut kassan genom att vara med i undersökningspaneler? Här är mina favoriter:

M3 Panel: Har både premier och presentkort som man kan byta sina poäng till. Bra panel, går relativt snabbt att tjäna ihop poäng, även om jag hade velat ha ännu fler undersökningar! Bäst presentkort! När man går med i panelen via min länk får man 50 välkomstpoäng!

Yougov: Också en jättebra panel, som jag tycker det går allra snabbast att tjäna ihop poäng på! Har lyxpresentkort från Huuray att byta sina poäng mot. Dessa kan sedan bytas mot presentkort på exempelvis CDON, Zalando, Foodora, Body shop eller McDonalds. Går du med i panelen får du 100 välkomstpoäng!

Älskar även Norstat panel (gamla panel.se), men de öppnar bara för nya medlemmar några gånger om året. Då hojtar jag! 🙂 Jag är också medlem i Filmpanelen och RAMpanel, men de tycker jag inte går lika snabbt att tjäna ihop poäng på.

Dator